Onvergetelijke evenementen,
waar nog lang over nagepraat wordt

Zonder overuren en stress!

Zorgeloos - Magisch - Verbinden

Download nu mijn e-book met 10 praktische tips om zonder stress en overuren plezier te hebben in de organisatie van jouw event!

Na aanmelding voor mijn e-book, geef ik je regelmatig gratis tips en inspiratie. Uiteraard met in acht neming van de privacywet. Voor meer info bekijk de privacy policy.

Super leuk dat je werkgever jou heeft gevraagd om de Opendag, het personeelsuitje of klantendag te organiseren! Een hele eer dat hij/zij jou die verantwoordelijkheid geeft.

Tegelijkertijd zal je het er benauwd van krijgen, want waar ga je de tijd vandaan halen? Waar begin je?
In multitaksen ben je goed, maar dit gaat wel een hele kluif worden!

Dat snap ik heel goed! Er komt ook veel op je af en je wilt het niet alleen allemaal goed organiseren, je wilt ook niets over het hoofd zien en de juiste keuzes maken.

Herken jij dit?

  • Je hebt geen idee waar je moet beginnen.
  • Hoe ga je dit doen zonder dat je eigen werkzaamheden er onder lijden?
  • Je hebt geen zin om wekenlang over te werken en minder tijd te hebben voor je gezin, sporten, het huishouden.
  • Hoe vind je de juiste leveranciers?
  • Hoe organiseer je het perfecte event, zonder jouw baas en collega’s teleur te stellen?
Food ervaring Sylvia Peek events

Stel je eens voor dat jij een waanzinnig vet feest hebt georganiseerd, zonder dat je eigen werkzaamheden eronder hebben geleden en je ontzettend veel overuren hebt gemaakt. Je complimenten krijgt van je baas en je collega’s of de klanten nog lang napraten over hoe gaaf het was!

Je hoeft het niet alleen te doen, waarom de paden opnieuw belopen als ik dat al voor je gedaan hebt?! Door ondersteuning te vragen, kun jij je focussen op de grote lijnen en houd je overzicht.

Ik geloof dat dat allemaal mogelijk is voor jou! Het is mijn missie om jou samen met je genodigden volledig te ontzorgen en een unieke belevenis te creëren. Waar jij van kan genieten in samenzijn met andere mensen, zodat er blijvende herinneringen worden gemaakt.

Focus on the step in front of you, not the whole staircase

Anonymous
Owner Sylvia Peek Events

Als event manager help ik jou graag verder in de voorbereidingen van jouw evenement. Wat ik veel zie is dat het organiseren van een evenement gewoon even naast de huidige werkzaamheden wordt gedaan en dat terwijl het een job op zichzelf is! Het gevolg is dat je snel het overzicht kwijtraakt en niet overziet hoe je verder moet.

Al lange tijd houd ik mij bezig met het organiseren van evenementen, volg de trends en ontmoet inspirerende leveranciers. Voorheen deed ik dit voor een werkgever, sinds 2016 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en organiseer ik evenementen vanuit mijn eigen blik en persoonlijkheid.

Mensen samenbrengen en ongedwongen laten genieten van een belevenis, daar word ik enthousiast van!

De bedrijven waar ik mee samenwerk, beseffen dat de werkzaamheden van de aangewezen persoon er onder komen te lijden, tenzij er overuren worden gemaakt. Dit vergt veel van hem/haar. Daarnaast kan de werkgever niet verwachten dat diegene het evenement perfect organiseert en niets over het hoofd ziet. Immers, het is zijn/haar vak niet.

Door met mij samen te werken, besparen ze tijd en geld, omdat ik de paden al heb belopen. Zo blijven de eigen bedrijfsprocessen doorgaan en een burn-out uitgespaard.

Wil je meer over mij en mijn ondernemersverhaal weten? Ga dan naar ‘over mij’ pagina en lees verder!

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Wat goed dat je op dit punt op zoek gaat naar ondersteuning bij de organisatie van je evenement. Ik weet zeker dat je heel goed weet wat je wilt en de grote lijnen scherp hebt, maar dat je hier sturing en ondersteuning bij nodig hebt. In welke mate je deze sturing en ondersteuning zou willen, dat bepaal je zelf! 

Check mijn aanbod hieronder; 

Sylvia Peek Evenementen organisator
Bedrijfsfeesten georganiseerd door Sylvia Peek Events

Bedrijfsfeest

Sta jij voor de uitdaging om een geslaagd feest, zomerse borrel met barbecue, Kerstfeest of Nieuwjaarsfeest met collega’s te organiseren? 

Zakelijk event

Sta jij voor de uitdaging om een Opendag, opening bedrijfspand, workshopdag of klantendag te organiseren. Daar komt heel wat bij kijken! 

Hoe werkt het?

De invulling van deze evenementen is ontzettend breed en zijn niet te bundelen in pakketten met een vaste prijs. Daarom bespreken wij in een kennismakingscall hoe we met elkaar kunnen samenwerken en invulling geven aan het geheel.

Als gespecialiseerd buro in 'off the grid'  events is Feel Good TentEvent locatie en organisatiebureau voor zakelijke en particuliere klanten en werken wij samen met freelance projectmanagers. Met Sylvia werken wij graag samen om de volgende redenen: Zij ontzorgt: op accurate en plezierige wijze neemt zij organisatie en handling rond geplande weddings en events uit handen; Wij ervaren haar als punctueel, accuraat en betrouwbaar; Sylvia stemt goed af, zowel met onze organisatie als opdrachtgever als met onze klant en is daarmee voor ons een waardevolle projectmanager.

Inez Feel Good TentEvent

Gaan wij samenwerken?

Hebben jullie binnenkort iets te vieren? En kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij de organisatie. Het lijkt mij te gek om je te spreken over het feest. Vul het formulier in en ik neem binnen 2 dagen contact met je voor een vrijblijvende kennismakingscall.
Photobooth voor events

Veelgestelde vragen

Ik wil zelf alles constant inzichtelijk hebben en zelf keuzes maken, kan dit nog wel?

Alles wat ik doe, overleg ik met jou. Ik leg diverse mogelijkheden voor en zal je adviseren, maar jij maakt alle keuzes.

Ben ik zelf aanwezig bij de gesprekken met leveranciers?

Bij een aantal gesprekken zal je het fijn vinden om erbij aanwezig te zijn en er zijn ook gesprekken waar dit niet nodig is. Dit beslis je uiteindelijk zelf.

Hoe zien de contactmomenten eruit?

De contactmomenten die we inplannen kunnen live, dan wel via een call zijn.

Hoeveel tijd aan gesprekken gaat het mij kosten?

Dit is afhankelijk van de complexiteit van het voorstel en de vragen/opmerkingen die jij hebt. Houd ongeveer rekening met 1 uur per gesprek.

Hoe of waar vinden de gesprekken plaats?

Een eerste gesprek zal live plaatsvinden, eventuele vervolg gesprekken kunnen naar keuze live of via een call plaatsvinden.

Hoe zit het met de kosten? Houd ik dit in de hand?

De kosten houd jij in de hand. Kosten van leveranciers leg ik steeds voor en wordt alleen bevestigd op jouw goedkeuring. De kosten die met mijn diensten gepaard gaan, houd je ook in de hand. Ik leg een richtlijn van deze kosten in een eerste voorstel bij je neer. Deze zullen bij eventuele volgende voorstellen waar nodig worden bijgesteld. Mocht je een plafondprijs willen afspreken, dan geef ik het aan als deze bijna is bereikt.

Meer vragen?