Mastermind

Met een 24/7 community en elke maand een inspiratiesessie

"Jezelf en je bedrijf in no-time laten groeien "

Een roerige tijd hebben we al achter de rug en het is nog niet voorbij. De eventindustrie heeft harde klappen te voortduren. Al lange tijd hebben wij niet kunnen doen waar wij goed in zijn; verbinden en samenbrengen. Mis jij het, net als ik, ook zo om in contact te staan met gelijkgestemden, met professionals in de eventbranche? Hoeveel inspiratie krijg jij nog de laatste tijd?

Herken je je als zelfstandig ondernemer óf als event professional voor een bedrijf hierin?

Laten we de handen in een slaan en juist in deze tijd verbinden en samenkomen.

Wanneer is deze Mastermind iets voor mij?

  • Je mist inspiratie en het contact met professionals uit de branche.
  • Herken jij het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Dat je van alle facetten de kunde moet hebben en het afleid van je daadwerkelijke hoofdactiviteit, je daadwerkelijke passie waarvoor je doet wat je doet?
  • Je bent opzoek naar ontwikkeling en wilt nieuwe kennis vergaren.
  • Je wilt impact maken, maar je hebt moeite om je weg hierin te vinden.
  • Je bent benieuwd hoe gelijkgestemden omgaan met uitdagingen.
  • Je zoekt een klankbord, een netwerk zonder het gevoel te hebben op iemand af te ‘moeten’ stappen, waar je gewoon jezelf kunt zijn.

Als klein ondernemer of als event professional werkzaam voor een bedrijf is het noodzaak dat je, naast het product of dienst dat je aanbiedt, ook zaken als administratie, marketing, sales en bijscholing up-to-date moet zijn en de kennis in huis moet hebben. Je hebt regelmatig het gevoel jezelf voorbij te lopen en je je niet kunt focussen op hetgeen waarvoor je bent gestart als ondernemer of als event prof. Je loop gedurende de dag over van de vragen en struggles over hoe je bepaalde kwesties moet aanpakken.

Je loop vast in je gedachten, die in de weg staan om te groeien met je bedrijf.

Hoe fijn zou het zijn..

als je hierin niet alleen staat? Dat je niet de hele dag rond hoeft te lopen met al je vragen en struggles, maar deze direct met collega professionals kunt bespreken en om advies kunt vragen. 

Stel je eens voor..

dat je er als event prof niet alleen voor staat, maar dat je elkaar helpt sky high te gaan met je bedrijf. Dat je impact maakt op alle fronten en een ware inspiratiebron wordt binnen het vak. Dan is deze Mastermind iets voor jou! 

Wat zijn de ingrediënten van deze Mastermind?

Elke maand een online sessie van 2 uur

Kennis vergaren, inspiratie opdoen, vragen en struggles voorleggen aan gelijkgestemden

Elke maand een expert die zijn/haar kennis op een bepaald gebied met je deelt, denk aan social media, sales, advertenties, marketing, indelen van je kostbare tijd

Unlimited toegang tot deze community, je buddies, voor al je vragen en struggles during the day

Jouw investering?

Normaal tarief: € 79,00

Nu tijdelijk:

€ 49,00 per maand (tijdelijk Corona tarief)
OF
€ 120,00 voor 3 maanden (tijdelijk Corona tarief) 

Wie zijn wij?

Wij zijn Agnes en Sylvia. Per toeval raakte wij een tijdje geleden met elkaar in contact en wij hadden direct een klik. Het bleek dat wij allebei al een behoorlijke periode met dezelfde gedachtes rond te lopen. Dus het plan om krachten te bundelen en anderen te helpen lag al snel op tafel.

Daar waar Agnes verantwoordelijk is voor de Masterminds, is Sylvia verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken. Zo slaan wij onze handen ineen.

Doe je met ons mee?