Download mijn gratis E-book

In dit e-book deel ik 10 tips met je over waar je moet beginnen bij de organisatie van jouw bruiloft. Leid ik je door de eerste fase van de voorbereidingen heen en deel ik wat fijne kneepjes van het vak die je anders nooit had geweten. 

Ebook trouwen Sylvia Peek Events
Na aanmelding voor mijn e-book, geef ik je regelmatig gratis tips en inspiratie. Uiteraard met in acht neming van de privacywet. Voor meer info bekijk de privacy policy.

Hoe fijn zou het zijn als je…

eindelijk weet waar je moet starten

met de voorbereidingen van jouw onvergetelijke bruiloft!

invulling geeft

aan je ceremonie

en intussen meer tijd overhoudt

voor je kids, je toekomstige man en het huishouden 😉

precies weet

hoeveel jouw bruiloft gaat kosten

tips ontvangt

voor het vinden van de juiste locatie en dj/band

je minder tijd kwijt bent

aan doelloos rond surfen

je overzicht krijgt

in de chaos en alles wat op je afkomt

Dat kan!

Owner Sylvia Peek Events

Ultieme en unieke belevingen en herinneringen creëren waar jij als bezoeker van kan genieten in samenzijn met andere mensen, zodat er blijvende herinneringen worden gemaakt.

Ik help je bij de organisatie van je event overzicht te behouden, door jou volledig te ontzorgen. Zodat jij je kan focussen op de grote lijnen. 

Hi, mijn naam is Sylvia Peek! Ik houd mij al jaren lang bezig met het organiseren van evenementen, ik volg de trends en ontmoet inspirerende leveranciers. Voorheen deed ik dit voor een werkgever en sinds een aantal jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart, omdat ik dit graag op mijn eigen manier en vanuit mijn eigen persoonlijkheid wil doen.

Het samenbrengen van mensen, die ongedwongen genieten van een belevenis daar word ik enthousiast van!

Wil je meer over mij weten? Klik dan verder.

Wij waren direct verliefd op deze romantische, intieme, sfeervolle locatie en hebben onwijs genoten van ónze dag. Er is vooraf geweldig met ons mee gedacht door Sylvia en op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld zodat wij volledig konden genieten. Bedankt voor alles!

Senne en Sander, 18-5-2018

Namens ons allebei wil ik je nogmaals super hartelijk bedanken voor alle goeie zorgen en een waanzinnige dag! We hebben echt alleen maar genoten en doen dat nog steeds. Bedankt aan al je collega's die die dag werkzaam waren, aan iedereen die geholpen heeft met de voorbereidingen maar vooral bedankt aan jou, want wat was het fijn om jou als wedding manager te hebben 🙂 Nog een keer: dankjewel voor alles en een fijne dag gewenst!

Mirjam en Richard, 29-5-2019

15-08-2020 zijn wij, na weken wikken en wegen door de corona situatie, toch getrouwd bij Feel Good TentEvent. De beste keuze die we hadden kunnen maken! Vooraf hadden we veel vragen in verband met de corona-situatie. Feel Good had altijd tijd deze te beantwoorden, was begripvol en meedenkend. De aanpassingen die in verband met corona gedaan moeten worden zijn niet storend en onopvallend! Alles wordt speels en sfeervol neergezet. De locatie biedt veel ruimte, zowel buiten als binnen.
De plek in het bos is prachtig, sprookjesachtig. Aankleding hoef je in principe niks meer aan te doen. Het personeel is supervriendelijk en gastvrij. Op de dag zelf hoef je niets anders te doen dan genieten; alles wordt perfect geregeld.

Feel Good, en in het bijzonder Sylvia; heel erg bedankt voor de onvergetelijke dag!

Vera en Evert-Jan, 15-8-2020

Download mijn gratis E-book

In dit e-book deel ik 10 tips met je over waar je moet beginnen bij de organisatie van jouw bruiloft. Leid ik je door de eerste fase van de voorbereidingen heen en deel ik wat fijne kneepjes van het vak die je anders nooit had geweten. 

Ebook trouwen Sylvia Peek Events
Na aanmelding voor mijn e-book, geef ik je regelmatig gratis tips en inspiratie. Uiteraard met in acht neming van de privacywet. Voor meer info bekijk de privacy policy.