Ultiem genieten

van de mooiste periode

van jouw leven

Zorgeloos - Magisch - Verbinden

Download nu mijn e-book met 10 praktische tips om zonder stress plezier te hebben in de organisatie van jouw bruiloft!

Na aanmelding voor mijn e-book, geef ik je regelmatig gratis tips en inspiratie. Uiteraard met in acht neming van de privacywet. Voor meer info bekijk de privacy policy.

Herken jij dit?

  • Je hebt geen idee waar je moet beginnen.
  • Je hebt kinderen, je werk, het huishouden, waar haal je de tijd vandaan om ook nog een bruiloft te organiseren?
  • Hoe vind je de juiste locatie, jurk, dj of band?
  • Je wilt graag van dit alles genieten, maar door alle stress gaat je dat niet lukken! 

Stel je eens voor dat jij volledig kunt genieten van de mooiste dag van je leven, zonder je druk te maken en over te lopen van de stress. Je wilt je handen helemaal vrij hebben om ultiem te kunnen genieten.

Ik geloof dat dit allemaal mogelijk is voor jou! Je weet best redelijk wat voor stijl en sfeer je op je bruiloft wilt, maar krijgt hier niet een duidelijke lijn in of jouw ideeën wel in het budget passen. Ook weet je dat er veel tijd in gaat zitten en dat je op dit moment niet veel tijd over hebt in je drukke leven met de kids, het werk en het huishouden.

Prive feest

Focus on the step in front of you, not the whole staircase

Anonymous
Owner Sylvia Peek Events

Als wedding en event manager help ik jou graag verder in de voorbereidingen van jouw bruiloft. Het kan goed zijn dat je dit nog niet eerder hebt gedaan. Waar begin je? Wat zijn de eerste dingen waar je aan moet denken? Wat moet je zeker niet doen?

Ik weet heel goed hoe je je voelt en help je dan ook graag op weg, zodat jij je met de grote lijnen kan bezig houden!

Als sinds 2011 houd ik mij bezig met het organiseren van bruiloften, feesten en partijen, waarbij ik de trends volg en inspirerende leveranciers ontmoet. Ik deed dit voorheen voor een werkgever en sinds een aantal jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart, omdat ik dit graag op mijn eigen manier en vanuit mijn eigen persoonlijkheid wil doen.

Mensen samenbrengen en ze ongedwongen laten genieten van een belevenis, daar word ik enthousiast van!

Het valt mij op dat veel toekomstige bruidsparen stress ondervinden bij de voorbereidingen van hun grote dag. En dat is zonde! Die grote dag is maar één dag, terwijl juist de voorpret het ook zo leuk en bijzonder maakt. Ik wil graag helpen die stress weg te nemen en je het hele traject met plezier laten beleven, zodat je echt optimaal kan genieten van alles wat met de mooiste dag van jullie leven te maken heeft.

Wil je meer over mij en mijn ondernemersverhaal weten? Ga dan naar de ‘over mij’ pagina en lees verder!

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Wat goed dat je op dit punt in de voorbereidingen op zoek gaat naar ondersteuning bij de organisatie van je bruiloft. Ik weet zeker dat je heel goed weet wat je wilt en de grote lijnen scherp hebt, maar dat je hier sturing en ondersteuning bij nodig hebt. In welke mate je deze sturing en ondersteuning zou willen, dat bepaal je zelf! 

Check mijn aanbod hieronder; 

Sylvia Peek Evenementen organisator
Wedding Wish Call

Wedding Wish Call

Zou je graag eens persoonlijk met mij willen overleggen hoe je bepaalde dingen moet aanpakken, hoe je meer overzicht krijgt, knopen doorhakt en minder piekert, dan kan dit! Kom met mij in contact door op onderstaande button te klikken. Tijdens een 1 uur durende Wedding Wish call van € 99,00 bespreken wij samen een checklist, jouw vragen en struikelpunten. 

All in Wedding Wish Package

Heb je behoefte aan iemand die jouw compleet adviseert over jouw grote dag. Dan kun je ook kiezen voor de all-in Wedding Wish package. Tijdens een 1 uur durende Wedding Wish call bespreken wij samen jouw vragen en struikelpunten, wij stellen een concrete checklist samen en je ontvangt handige tools die je helpen je bruiloft te organiseren. In een Follow Up call bespreken we de voortgang, stellen we de checklist bij en ontvang je nog meer tips om verder te kunnen. De kosten voor de all-in Wedding Wish package zijn € 199,00. 

Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

Waarom kiezen voor een professionele ceremoniemeester?

Veel bruidsparen kiezen een ceremoniemeester uit de familie en vriendenkring. Deze taak wordt veelal onderschat, waardoor deze persoon op de dag zelf niet optimaal kan genieten. Denk maar eens aan het moment van het JA-woord, waarop net de taart moet worden ontvangen. Of tijdens het diner de band arriveert en naar de juiste plek gewezen moet worden. Het voordeel voor het kiezen van een professionele ceremoniemeester is dat jullie een bekende hier niet mee lastig hoeven te vallen.

Vanaf € 975,00 

Weddingplanner

Bij het kiezen voor een professionele weddingplanner, geef je als bruidspaar een groot deel van de voorbereiding, voorafgaande aan de grote dag, uithanden. Dit scheelt een hele hoop kostbare tijd, die vaak in het gezin en het werk zit. Ik leg diverse mogelijkheden en voorstellen bij jullie neer. Uiteraard maken jullie zelf alle keuzes, waarna ik de afspraken maak en bevestig. Jullie gaan zelf de financiële verplichting met de leveranciers aan, zodat er geen verrassingen achteraf zijn en alles transparant verloopt. 

Vanaf € 2150,00 

Weddingplanner
Weddingplanner XL

Weddingplanner XL

Als weddingplanner XL neem ik het bruidspaar echt alles uit handen. Jullie hoeven alleen nog de kleding en de ringen uit te zoeken, de bruidsmeisjes en de getuigen te vragen!

Vanaf € 2575,00 

Download nu mijn e-book met 10 praktische tips om zonder stress plezier te hebben in de organisatie van jouw bruiloft!

Na aanmelding voor mijn e-book, geef ik je regelmatig gratis tips en inspiratie. Uiteraard met in acht neming van de privacywet. Voor meer info bekijk de privacy policy.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welk pakket bij mij past?

Twijfel je over welk pakket bij jou past, laten we hier dan samen naar kijken. Door een paar vragen te stellen, kan ik jou al snel hierin adviseren!

Wat is het verschil tussen ceremoniemeester en weddingplanner?

Bij het pakket ‘ceremoniemeester’ doen jullie het grootste deel van de voorbereidingen zelf, bij het pakket ‘weddingplanner’ neem ik jullie het grootste deel van de voorbereidingen uit handen.

Meer vragen? 

Wat hebben we genoten afgelopen vrijdag! De locatie zag er top uit, lief personeel, heerlijk gegeten en wat zat het weer mee hè! Dank ook voor je eerlijkheden wat betreft de ceremonie buiten. We zijn blij dat we het uiteindelijk binnen hebben gedaan. Het was perfect! Heel erg bedankt voor al je goede zorgen. Wij waren helemaal relaxed omdat we het gevoel hadden dat je het volledig in controle had allemaal. Helemaal wat we hadden gehoopt.

Jasper en Milou, 07-09-2018

Wij waren direct verliefd op deze romantische, intieme, sfeervolle locatie en hebben onwijs genoten van ónze dag. Er is vooraf geweldig met ons mee gedacht door Sylvia en op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld zodat wij volledig konden genieten. Bedankt voor alles!

Senne en Sander, 18-5-2018

Namens ons allebei wil ik je nogmaals super hartelijk bedanken voor alle goeie zorgen en een waanzinnige dag! We hebben echt alleen maar genoten en doen dat nog steeds. Bedankt aan al je collega's die die dag werkzaam waren, aan iedereen die geholpen heeft met de voorbereidingen maar vooral bedankt aan jou, want wat was het fijn om jou als wedding manager te hebben 🙂 Nog een keer: dankjewel voor alles en een fijne dag gewenst!

Mirjam en Richard, 29-5-2019

15-08-2020 zijn wij, na weken wikken en wegen door de corona situatie, toch getrouwd bij Feel Good TentEvent. De beste keuze die we hadden kunnen maken! Vooraf hadden we veel vragen in verband met de corona-situatie. Feel Good had altijd tijd deze te beantwoorden, was begripvol en meedenkend. De aanpassingen die in verband met corona gedaan moeten worden zijn niet storend en onopvallend! Alles wordt speels en sfeervol neergezet. De locatie biedt veel ruimte, zowel buiten als binnen.
De plek in het bos is prachtig, sprookjesachtig. Aankleding hoef je in principe niks meer aan te doen. Het personeel is supervriendelijk en gastvrij. Op de dag zelf hoef je niets anders te doen dan genieten; alles wordt perfect geregeld.

Feel Good, en in het bijzonder Sylvia; heel erg bedankt voor de onvergetelijke dag!

Vera en Evert-Jan, 15-8-2020
Reviews Sylvia Peek Events trouwen