VIER HET LEVEN!

Onbezorgd genieten van de feestjes die je organiseert,

dat kan!

Zorgeloos - Magisch - Verbinden

Mijlpaal

Op je eigen feestje zelf onbezorgd dansen en kletsen, zonder dat je jouw gasten te kort doet!

 Het is tijd voor een feestje! Want jij hebt een mijlpaal te vieren, bijvoorbeeld je 30e verjaardag of jullie 40 jarig huwelijksjubileum. En dit wil je anders vieren dan normaal, je wilt dat het een bijzonder feest wordt. Je overweegt dit thuis te doen of op een externe locatie. Je hebt alleen geen tijd om al dagen van te voren druk te zijn met alle voorbereidingen, zoals boodschappen doen en glaswerk en meubilair in huis halen. Daarbij wil je dit keer echt niet de hele tijd in de keuken staan voor de hapjes en de drankjes. Jij wilt namelijk zelf onbezorgd kunnen genieten van je eigen feestje.

Evenementen organisatie

Herken jij dit?

  • Waar moet je allemaal aan denken als je een bijzonder feestje wilt vieren?  
  • Je wilt het graag op een feestlocatie vieren, maar welke locatie is de juiste keuze? 
  • Je wilt graag een tuinfeest vieren, maar je hebt daar de spullen niet voor.
  • Waar haal je de tijd vandaan om inkopen te doen?
  • Wat voor leuke verrassingen kun je inplannen?
  • Hoe ga je de catering en muziek invullen?
  • Je bent altijd zo druk met de hapjes en drankjes inschenken dat je je gasten niet eens spreekt.
  • Je bent altijd weer blij als het voorbij is, want er komt altijd meer stress bij kijken dan je in eerste instantie denkt….
  • Je hebt geen zin in de troep na afloop.
Stel je eens voor dat jij op je eigen feest volledig kunt genieten, kan kletsen en dansen met je gasten, zonder je druk te maken dat je gasten iets te kort komen. Je wilt je handen helemaal vrij hebben om echt van je eigen feestje te kunnen genieten.

Je een leuk feest kunt geven, net even anders dan normaal, bijvoorbeeld op een bijzondere locatie of juist thuis met een thema. Alleen is de invulling hiervan nog een behoorlijke uitdaging. Er gaat veel tijd in zitten, terwijl je op dit moment niet veel tijd over hebt in je drukke leven met de kids, het werk en het huishouden.

Je hoeft het niet alleen te doen, waarom de paden opnieuw belopen als ik dat al voor je gedaan hebt?!

Door ondersteuning te vragen, kun jij je focussen op de grote lijnen zoals de gastenlijst compleet maken en de uitnodigingen versturen!
Prive evenementen

Focus on the step in front of you, not the whole staircase

Anonymous

Als wedding en event manager help ik jou graag verder in de voorbereidingen van jouw evenement. Het is best gek als je een bijzondere aangelegenheid te vieren hebt, je hier graag op een speciale manier invulling aan wilt geven en daar niet eens optimaal van kunt genieten? Het valt mij op dat degenen die in het zonnetje horen te staan, juist degenen zijn die daar niet ultiem van kunnen genieten, omdat zij zich met ‘rand zaken’ bezig houden. Zonde van het geld! Ik wil graag helpen de stress weg te nemen en in de voorbereidingen of op de dag zelf te ondersteunen, zodat je echt optimaal van alles kan genieten.

Zodat jij je met de grote lijnen kan bezig houden zoals de uitnodigingen en de gastenlijst!

Al sinds 2011 houd ik mij bezig met het organiseren van bruiloften, feesten en partijen, waarbij ik de trends volg en inspirerende leveranciers ontmoet. Ik deed dit voorheen voor een werkgever en sinds een aantal jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart, omdat ik dit graag op mijn eigen manier en vanuit mijn eigen persoonlijkheid wil doen.

Mensen samenbrengen en ze ongedwongen laten genieten van een belevenis, daar word ik enthousiast van!

Wil je meer over mij weten? Klik dan verder.

Wij waren direct verliefd op deze romantische, intieme, sfeervolle locatie en hebben onwijs genoten van ónze dag. Er is vooraf geweldig met ons mee gedacht door Sylvia en op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld zodat wij volledig konden genieten. Bedankt voor alles!

Senne en Sander, 18-5-2018

Wat kan ik voor jou betekenen?

Jij wilt je verjaardag dit jaar anders vieren dan normaal. Niet de gebruikelijke stress door tijdsnood en zonder dat je zo druk bezig bent dat je helemaal geen oog hebt voor je gasten! Je wilt zelf ook kunnen genieten van de gezelligheid, hapjes en drankjes. Het is ten slotte een feestje dat je weer een jaar ouder bent geworden!

Of jullie hebben een mijlpaal bereikt in jullie huwelijk en willen dit graag vieren met jullie vrienden en familie. Het mag bijzonder zijn, net als jullie trouwdag toen. Maar net als toen wil je er ultiem van kunnen genieten en niet op de dag zelf te veel bezig moeten zijn met de tijdsplanning.
Entertainment events
Entertainment events

 Wat goed dat je op dit punt op zoek gaat naar ondersteuning bij de organisatie van je evenement. Ik weet zeker dat je heel goed weet wat je wilt en de grote lijnen scherp hebt, maar dat je hier sturing en ondersteuning bij nodig hebt. In welke mate je deze sturing en ondersteuning nodig hebt, dat bepaal je zelf! 

Prive feest

Hoe werkt dit?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, vul dan onderstaand formulier in. Ik neem binnen 2 dagen contact met je op om een gratis call van 20 minuten in te plannen. Tijdens deze call kijken we waarin ik iets voor jou kan betekenen. Het lijkt mij super leuk om jouw feest een creatieve invulling te geven!

De invulling van deze evenementen is ontzettend breed en zijn niet te bundelen in pakketten met een vaste prijs. Daarom bespreken wij in een kennismakingsgesprek hoe we met elkaar kunnen samenwerken en invulling geven aan het geheel. 

Gaan jullie binnenkort iets vieren?

En kun je wel wat ondersteuning gebruiken?

Het lijkt mij super leuk om jullie te spreken over het feest. Vul het formulier in en ik neem binnen 2 dagen contact met je voor een vrijblijvende kennismakingscall.

Photobooth voor events

Veelgestelde vragen

Kan ik ervoor kiezen om alleen ondersteuning te krijgen bij de organisatie of juist alleen tijdens het feest zelf?

Dat kan inderdaad! Ik kan je helpen bij de voorbereidingen van jouw feest of alleen op de dag zelf of juist beide. Dit bespreken wij vooraf duidelijk.

Bepaal ik zelf hoeveel ondersteuning ik krijg?

Ja zeker! Wij bespreken vooraf hoe jij de ondersteuning voor je ziet en jij bepaalt waar ik je bij help.

Ben ik zelf aanwezig bij eventuele gesprekken met leveranciers?

Bij een aantal gesprekken kan je het fijn vinden om erbij aanwezig te zijn en er zijn ook gesprekken waar dit niet nodig is. Dit beslis je uiteindelijk zelf.

Hoe zien de contactmomenten eruit?

De contactmomenten die we inplannen kunnen live, dan wel via een call zijn.

Hoeveel tijd aan gesprekken gaat het mij kosten?

Dit is afhankelijk van de complexiteit van het voorstel en de vragen/opmerkingen die jij hebt. Houdt ongeveer rekening met 1 uur per gesprek.

Hoe zit het met de kosten? Houd ik dit in de hand?

De kosten houd jij in de hand. Kosten van leveranciers leg ik steeds voor en wordt alleen bevestigd op jouw goedkeuring. De kosten die met mijn diensten gepaard gaan, houd je ook in de hand. Ik leg een richtlijn van deze kosten in een eerste voorstel bij je neer. Deze zullen bij eventuele volgende voorstellen waar nodig worden bijgesteld. Mocht je een plafondprijs willen afspreken, dan geef ik het aan als deze bijna is bereikt.

Meer vragen?