Lovende reacties en positieve reuring

Door jouw zakelijke event

Zorgeloos - Verbinden - Magisch

Jij bent door je werkgever gevraagd om de Opendag, opening van het nieuwe bedrijfspand, klantendagen of informatiedagen te organiseren.

Wat een klus en uitdaging! Dit soort evenementen zijn vaak grote projecten met een vrij lang traject van voorbereiding. Als je dit naast je eigen werkzaamheden mag doen, dan gaat dat gepaard met flink wat overuren draaien om alles naar behoren te doen. Oftewel een periode van lange werkdagen, minder tijd voor je gezin, sporten en het huishouden.

Wanneer is samenwerken met een event manager iets voor mij?

Het organiseren van opendagen, openingen of klantendagen hebben een lang traject aan voorbereidingen, startend met een brainstorm, gesprekken met leveranciers, draaiboeken maken, budgettering, logistieke planning. Daar gaat ontzettend veel tijd in zitten en als je dit niet vaker hebt gedaan zie je vrij gemakkelijk bepaalde details over het hoofd. Cruciale zaken, die op de dag zelf voor problemen kunnen zorgen en waar je echt niet op zit te wachten. Daarnaast ben je op de dag zelf het aanspreekpunt en zal je;

  • Leveranciers moeten ontvangen
  • Bezoekers verwelkomen
  • Contactpersoon van de locatie moeten zijn
  • Registratie van bezoekers moeten doen
  • Banners en bedanktpakketjes moeten verzorgen

 …. kortom, teveel om op te noemen! 

Daarnaast geef je het geld van het bedrijf uit, dus wil je wel dat het het waard is geweest. 

Waarschijnlijk kun je deze verwachtingen wel evenaren, maar hoe ga jij je hoofd boven water houden naast je huidige werk en zorgen dat je niet overloopt? 

Stel je eens voor..

dat je dit allemaal waar kan maken zonder dat je eigen werk eronder lijdt en je nauwelijks of helemaal geen overuren hoeft te maken? 

Daar kan ik je bij helpen! Wij nemen in een gesprek jouw wensen door, doen en brainstorm en de rest ga ik uitzoeken. Uiteraard maak jij alle keuzes, maar je zult op deze manier zelf weinig tijd kwijt zijn en dus geen overuren hoeven te draaien of je eigen werk er onder te laten lijden. 

Event manager zakelijk
Zakelijk event manager
Zakelijk event manager

Hoe ziet deze ondersteuning er precies uit?

In een eerste gesprek brengen wij al jouw wensen in kaart en vertalen dit naar een aantal voorstellen. Het voorstel waar jij enthousiast van wordt, werk ik verder uit tot een concreet plan passend bij jullie budget. Bij goedkeuring van dit plan, leg ik afspraken met onder andere leveranciers vast en stel een draaiboek samen. Zo kan jij je focussen op de grote lijnen, zoals klanten uitnodigen, collega’s informeren en de marketing erop afstemmen.

Op de dag zelf ben ik de contactpersoon, ontvang leveranciers en bewaak het draaiboek. Zodat jij óók op de dag zelf je kan focussen op de hoofdlijnen zoals het personeel instrueren, het bedrijf op orde brengen en klanten ontvangen.

Ultieme en unieke belevingen en herinneringen creëren Waar jij als bezoeker van kan genieten in samenzijn met andere mensen, zodat er blijvende herinneringen worden gemaakt.

Ik help je bij de organisatie van je event overzicht te behouden, door jou volledig te ontzorgen. Zodat jij je kan focussen op de grote lijnen. 

Sylvia Peek

Hi, mijn naam is Sylvia Peek!

Ik houd mij al jaren lang bezig met het organiseren van evenementen, ik volg de trends en ontmoet inspirerende leveranciers. Voorheen deed ik dit voor een werkgever en sinds een aantal jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart, omdat ik dit graag op mijn eigen manier en vanuit mijn eigen persoonlijkheid wil doen.

Het samenbrengen van mensen, die ongedwongen genieten van een belevenis daar word ik enthousiast van!

Wil je meer over mij weten? Klik dan verder.

Sylvia Peek Evenementen organisator

Wat houdt werken met mij in?

Persoonlijk, snel en direct contact

Kennismakingsgesprek

Diverse vervolggesprekken

Draaiboek opstellen

Advies, ideeën en oplossingen aandragen

Selecteren van leveranciers, prijsafspraken maken en vastleggen

Originele en creatieve ideeën(openingsacts, entertainment, goede sprekers)

Ik doe al het uitzoekwerk, jij maakt de keuzes

Adviserende rol leveranciers, scherpe prijzen 

Geen tientallen offertes, bevestigingen en facturen, alles gaat via mij

Staat er een mooi evenement op de planning?

En kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij de organisatie?

Het lijkt mij super leuk om jullie te spreken over het feest. Vul het formulier in en ik neem binnen 2 dagen contact met je voor een vrijblijvende kennismakingscall.

Bedrijfsfeest door Sylvia Peek Events

Veelgestelde vragen

Ik wil zelf wel actief meedenken, kan dit dan nog wel?

Dat kan zeker! Wij gaan samen brainstormen en ideeën op papier zetten, deze ideeën werk ik uit in een concreet voorstel.

Ik wil zelf alles constant inzichtelijk hebben en keuzes maken, kan dit nog wel?

Alles wat ik doe, overleg ik met jou. Ik leg diverse mogelijkheden voor en zal je adviseren, maar jij maakt alle keuzes.

Ben ik zelf aanwezig bij de gesprekken met leveranciers?

Bij een aantal gesprekken zal je het fijn vinden om erbij aanwezig te zijn en er zijn ook gesprekken waar dit niet nodig is. Dit beslis je uiteindelijk zelf.

Hoe zien de contactmomenten eruit?

De contactmomenten die we inplannen kunnen live, dan wel via een call zijn.

Hoeveel tijd aan gesprekken gaat het mij kosten?

Dit is afhankelijk van de complexiteit van het voorstel en de vragen/opmerkingen die jij hebt. Houd ongeveer rekening met 1 uur per gesprek.

Hoe of waar vinden de gesprekken plaats?

Een eerste gesprek zal live plaatsvinden, eventuele vervolg gesprekken kunnen naar keuze live of via een call plaatsvinden.

Hoe zit het met de kosten? Houd ik dit in de hand?

De kosten houd jij in de hand. Kosten van leveranciers leg ik steeds voor en wordt alleen bevestigd op jouw goedkeuring. De kosten die met mijn diensten gepaard gaan, houd je ook in de hand. Ik leg een richtlijn van deze kosten in een eerste voorstel bij je neer. Deze zullen bij eventuele volgende voorstellen waar nodig worden bijgesteld. Mocht je een plafondprijs willen afspreken, dan geef ik het aan als deze bijna is bereikt.

Meer vragen?