Uitbundige en verrassende ideeën

wat zullen je collega’s enthousiast zijn!

Jij bent in het bedrijf degene die de personeelsborrels-, uitjes, feestjes of weekendjes weg organiseert. Je wilt je werkgever en collega’s verrassen en met nieuwe ideeën komen. Dat is steeds weer een behoorlijke uitdaging, de ideeën raken op en je hebt tijd te kort om er echt goed in te duiken.
Externe ondersteuning bespaart jezelf een hoop tijd en stress om nieuwe ideeën te zoeken.

Wanneer is samenwerken met een event manager iets voor mij?

  • Je wilt steeds weer een super leuk feest organiseren, je baas en collega’s hebben hoge verwachtingen van je. Het is in hun kostbare vrije tijd, dus je wilt het wel de moeite waard laten zijn.
  • Je wilt je werkgever niet teleurstellen en de kans lopen dat hij/zij de volgende keer iemand anders vraagt.
  • Daarnaast geef je het geld van het bedrijf uit, dus wil je wel dat het het waard is geweest.
  • Waarschijnlijk kun je deze verwachtingen wel evenaren, maar hoe ga je dat doen zonder dat je eigen werkzaamheden er onder lijden en je niet veel hoeft over te werken?

Stel je eens voor..

dat je dit allemaal waar kan maken zonder dat je eigen werk eronder lijdt en je nauwelijks of helemaal geen overuren hoeft te maken?

 Daar kan ik je bij helpen! Ik houd alle leuke en nieuwe trends op het gebied van bedrijfsfeestjes nauw in de gaten en kan je snel helpen aan een verrassend idee. Wij nemen in een gesprek jouw wensen door, doen een brainstorm en de rest ga ik uitzoeken. Uiteraard maak jij alle keuzes, maar je zult op deze manier zelf weinig tijd kwijt zijn en dus geen overuren hoeven te draaien of je eigen werk er onder te laten lijden. 

Hoe ziet deze ondersteuning er precies uit?

 In een eerste gesprek brengen wij al jouw wensen in kaart en dit vertaal ik naar een aantal voorstellen. Het voorstel waar jij enthousiast van wordt, werk ik verder uit tot een concreet plan passend bij jullie budget. Bij goedkeuring van dit plan, leg ik afspraken met onder andere leveranciers en locaties vast en zorg voor een draaiboek. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de collega’s informeren van de juiste datum, tijd en locatie en feesten maar! 

Op de dag zelf ben ik de contactpersoon, ontvang leveranciers en bewaak het draaiboek. Zodat ook jij ongedwongen en ontspannen kan genieten, het is immers ook jouw personeelsuitje! 

Ultieme en unieke belevingen en herinneringen creëren Waar jij als bezoeker van kan genieten in samenzijn met andere mensen, zodat er blijvende herinneringen worden gemaakt.

Ik help je bij de organisatie van je event overzicht te behouden, door jou volledig te ontzorgen. Zodat jij je kan focussen op de grote lijnen. 

Sylvia Peek

Hi, mijn naam is Sylvia Peek!

Ik houd mij al jaren lang bezig met het organiseren van evenementen, ik volg de trends en ontmoet inspirerende leveranciers. Voorheen deed ik dit voor een werkgever en sinds een aantal jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart, omdat ik dit graag op mijn eigen manier en vanuit mijn eigen persoonlijkheid wil doen.

Het samenbrengen van mensen, die ongedwongen genieten van een belevenis daar word ik enthousiast van!

Wil je meer over mij weten? Klik dan verder.

Sylvia Peek Evenementen organisator

Wat houdt werken met mij in?

Persoonlijk, snel en direct contact

Kennismakingsgesprek

Diverse vervolggesprekken

Draaiboek opstellen

Advies, ideeën en oplossingen aandragen

Selecteren van leveranciers, prijsafspraken maken en vastleggen

Originele en creatieve ideeën(openingsacts, entertainment, goede sprekers)

Ik doe al het uitzoekwerk, jij maakt de keuzes

Adviserende rol leveranciers, scherpe prijzen 

Geen tientallen offertes, bevestigingen en facturen, alles gaat via mij

Gaan jullie binnenkort iets vieren?

En kun je wel wat ondersteuning gebruiken?

 Het lijkt mij super leuk om jullie te spreken over het feest. Vul het formulier in en ik neem binnen 2 dagen contact met je voor een vrijblijvende kennismakingscall.

Photobooth voor events

Veelgestelde vragen

Ik wil zelf wel actief meedenken, kan dit dan nog wel?

Dat kan zeker! Wij gaan samen brainstormen en ideeën op papier zetten, deze ideeën werk ik uit in een concreet voorstel.

Ik wil zelf alles constant inzichtelijk hebben en keuzes maken, kan dit nog wel?

Alles wat ik doe, overleg ik met jou. Ik leg diverse mogelijkheden voor en zal je adviseren, maar jij maakt alle keuzes.

Ben ik zelf aanwezig bij de gesprekken met leveranciers?

Bij een aantal gesprekken zal je het fijn vinden om erbij aanwezig te zijn en er zijn ook gesprekken waar dit niet nodig is. Dit beslis je uiteindelijk zelf.

Hoe zien de contactmomenten eruit?

De contactmomenten die we inplannen kunnen live, dan wel via een call zijn.

Hoeveel tijd aan gesprekken gaat het mij kosten?

Dit is afhankelijk van de complexiteit van het voorstel en de vragen/opmerkingen die jij hebt. Houd ongeveer rekening met 1 uur per gesprek.

Hoe of waar vinden de gesprekken plaats?

Een eerste gesprek zal live plaatsvinden, eventuele vervolg gesprekken kunnen naar keuze live of via een call plaatsvinden.

Hoe zit het met de kosten? Houd ik dit in de hand?

De kosten houd jij in de hand. Kosten van leveranciers leg ik steeds voor en wordt alleen bevestigd op jouw goedkeuring. De kosten die met mijn diensten gepaard gaan, houd je ook in de hand. Ik leg een richtlijn van deze kosten in een eerste voorstel bij je neer. Deze zullen bij eventuele volgende voorstellen waar nodig worden bijgesteld. Mocht je een plafondprijs willen afspreken, dan geef ik het aan als deze bijna is bereikt.

Meer vragen?