Heb je te weinig tijd en wil je wél een perfecte bruiloft waar je ultiem van kan genieten?

DAN IS DIT IETS VOOR JOU!

Je kijkt ontzettend uit naar jullie grote dag, jullie liefde vieren met je vrienden en familie om je heen. Echt ultiem genieten en mooie herinneringen maken. Zie je het al voor je?

Er is alleen nog wel een lange weg te gaan, want wat komt er een hoop bij kijken en wat moet je aan veel dingen denken! Je hebt hier eigenlijk weinig tijd voor, met een gezin, baan en huishouden wat gewoon elke dag doorgaat. En die ene zondag die je vrij hebt, staat eigenlijk ook altijd volgeboekt! 

Wees eerlijk, een bruiloft organiseren past echt niet in je schema en de stress kun je er niet bij hebben. 

Om jou perfecte dag te organiseren, licht ik hieronder 2 manieren toe die jou hierbij kunnen helpen, namelijk het pakket ‘Weddingplanner’ en het pakket ‘Weddingplanner XL’.  

Evenementen organisatie

Weddingplanner

Waarom kiezen voor een weddingplanner?

 • Bij het kiezen voor een professionele weddingplanner, geef je als bruidspaar een groot deel van de voorbereiding, voorafgaande aan de grote dag, uithanden. Dit scheelt een hele hoop kostbare tijd, die vaak in het gezin en het werk zit. 
 • Ik leg diverse mogelijkheden en voorstellen bij jullie neer. Uiteraard maken jullie zelf alle keuzes, waarna ik de afspraken maak en bevestig. 
 • Jullie gaan zelf de financiële verplichting met de leveranciers aan, zodat er geen verrassingen achteraf zijn en alles transparant verloopt. 
 • Op de dag zelf ben ik erbij aanwezig om alles in goede banen te leiden, waardoor je geen familielid of vriend/vriendin hoeft te vragen deze taak op zich te nemen. Hij of zij kan dus ook gewoon volledig genieten van de dag. Denk maar eens aan het moment van het JA-woord, waarop net de taart moet worden ontvangen. Of tijdens het diner de band arriveert en naar de juiste plek gewezen moet worden. Het voordeel voor het kiezen van een professionele ceremoniemeester is dat jullie een bekende hier niet mee lastig hoeven te vallen.

Wat houdt samenwerken met mij in?

Wanneer wij gaan samenwerken en ik voor jullie de taak van weddingplanner ga vervullen, starten wij met een kennismakingsgesprek. Zo leren wij elkaar eerst beter kennen, super belangrijk natuurlijk! Daarna gaan we aan de slag met een plan van aanpak. Ik maak een planning, een prioriteitenlijst op korte en langer termijn en geef diverse handige tools om bijvoorbeeld het budget te bepalen. Wij stellen samen een dagprogramma samen en ik geef jullie advies over diverse leveranciers. Jullie maken zelf alle keuzes! Wij plannen diverse contactmomenten in, zodat de voorbereidingen gestaag doorgaan en je een deadline voor het maken van keuzes hebt. 

Hi, mijn naam is Sylvia Peek!

 Al heel wat jaren houd ik mij bezig met het organiseren van bruiloften, feesten en partijen, waarbij ik de trends volg en inspirerende leveranciers ontmoet. Ik deed dit voorheen voor een werkgever en sinds een aantal jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart, omdat ik dit graag op mijn eigen manier en vanuit mijn eigen persoonlijkheid wil doen.

Het samenbrengen van mensen, die ongedwongen genieten van een belevenis daar word ik enthousiast van!

Wil je meer over mij weten? Klik dan verder.

Owner Sylvia Peek Events

Wat mag je van mij verwachten?

 • Kennismakingsgesprek
 • Diverse vervolggesprekken
 • Planning maken betreffende voortraject van de bruiloft inclusief het bewaken hiervan
 • Draaiboek opstellen
 • Huwelijksbudget bespreken, bijhouden en regelmatig delen van financiële overzicht
 • Advies, ideeën en oplossingen aandragen
 • Selecteren van leveranciers, prijsafspraken maken en vastleggen
 • Aanspreekpunt voor gasten en leveranciers voorafgaande aan bruiloft
 • Week voorafgaande aan bruiloft leveranciers contacten voor een laatste check
 • Advies over styling (decoratie/bloemen)
 • Draaiboek aan alle belanghebbende leveranciers communiceren
 • Gastvrouw en aanspreekpunt zijn voor de gasten en leveranciers
 • ‘Regisseur’ op de dag zelf en zorgen dat alles volgens de planning van het draaiboek verloopt
 • Decoratie/bloemen/gastenboek/cadeaus op de juiste plek
 • Inplannen van speeches/abc’tjes in programma (niet het maken van speeches/abc’tjes/etc.)
 • Begeleiden taartmoment en openingsdans
 • Begeleiden van gasten naar juiste plek op juiste moment
 • Begeleiden van op- en afbouw

Wat gaat het jou brengen?

 Samenwerken met mij betekent dat ik jullie volledig ontzorg in de voorbereidingen en op de dag zelf. Iedereen kan volledig genieten van jullie grote dag. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Inmiddels heb ik zelf al heel wat bruiloften mogen begeleiden als weddingplanner. En elke keer geeft het mij weer ontzettend veel voldoening om te zien hoe ik op deze manier een mooie bijdrage mag leveren aan één van de belangrijkste dagen van je leven.

Weddingplanner Sylvia Peek Events

Weddingplanner XL

Als weddingplanner XL neem ik het bruidspaar echt alles uit handen. Jullie hoeven alleen nog de kleding en de ringen uit te zoeken, de bruidsmeisjes en de getuigen te vragen!

Waarom kiezen voor een weddingplanner?

Bij het kiezen voor een professionele weddingplanner, geef je als bruidspaar de voorbereidingen, voorafgaande aan de grote dag, uithanden. Dit scheelt een hele hoop kostbare tijd, die vaak in het gezin en het werk zit. Ik leg diverse mogelijkheden en voorstellen bij jullie neer. Uiteraard maken jullie zelf alle keuzes, waarna ik de afspraken maak en bevestig. Jullie gaan zelf de financiële verplichting met de leveranciers aan, zodat er geen verrassingen achteraf zijn en alles transparant verloopt. Op de dag zelf ben ik erbij aanwezig om alles in goede banen te leiden. 

Veel bruidsparen kiezen een ceremoniemeester uit de familie en vriendenkring. Deze taak wordt veelal onderschat, waardoor deze persoon op de dag zelf niet optimaal kan genieten. Denk maar eens aan het moment van het JA-woord, waarop net de taart moet worden ontvangen. Of tijdens het diner de band arriveert en naar de juiste plek gewezen moet worden. Het voordeel voor het kiezen van een professionele ceremoniemeester is dat jullie een bekende hier niet mee lastig hoeven te vallen.

Weddingplanner
Weddingplanner

Wat houdt samenwerken met mij in?

Wanneer wij gaan samenwerken en ik voor jullie de taak van weddingplanner ga vervullen, starten wij met een kennismakingsgesprek. Zo leren wij elkaar eerst beter kennen, super belangrijk natuurlijk! Daarna gaan we aan de slag met een plan van aanpak. Ik maak een planning, een prioriteitenlijst op korte en langer termijn en geef diverse handige tools om bijvoorbeeld het budget te bepalen. Wij stellen samen een dagprogramma samen en ik geef jullie advies over diverse leveranciers. Jullie maken zelf alle keuzes! Wij plannen diverse contactmomenten in, zodat de voorbereidingen gestaag doorgaan en je een deadline voor het maken van keuzes hebt. 

Wat mag je van mij verwachten?

 • Het takenpakket van een weddingplanner
 • Begeleiding en verzorging uitnodigingen en bedankjes
 • Afspraak maken kapper/visagist
 • Afspraak maken voor bruidstaart + evt. voorproeven
 • Regelen Nanny op de dag zelf
 • Trouwvervoer
 • Overnachtingen gasten indien nodig

Wat gaat het jou brengen?

Zorgeloos genieten van de voorbereidingen en jullie grote dag, dát betekent samenwerken met mij. De mooiste dag van je leven kun je maar één keer goed doen en daar zorg ik voor. Aan elk detail wordt gedacht. Al meer dan 150 bruidsparen heb ik mogen begeleiden als weddingmanager en het is een eer om steeds weer het vertrouwen te krijgen om een bijdrage te mogen leveren aan één van de mooiste dagen van je leven.
 
Wat ik zojuist bedenk is, misschien is het leuk om ook een pop-up te doen bij de reviews. Waarin staat dat al meer dan 150 bruidsparen ze zijn voorgegaan en ik heb mogen begeleiden bij hun grote dag. 
 
Werkzaamheden Ceremoniemeester

Gaan wij samenwerken?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om mij in te zetten als weddingplanner? Vraag dan een gratis call aan van 20 minuten door het onderstaande formulier in te vullen. Binnen 2 dagen neem ik contact met je op. Tijdens deze call kunnen we elkaar beter leren kennen en kijken we welk pakket het beste bij jullie past. Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk dat we een goede klik hebben voordat we gaan samenwerken. Ik kijk er naar uit om je reactie te ontvangen!

Veelgestelde vragen

Ik wil zelf wel actief meedenken, kan dit dan nog wel?

Dat kan zeker! Wij gaan samen brainstormen en ik vraag altijd om een moodboard te maken met jullie ideeën.

Ik wil zelf alles constant inzichtelijk hebben en keuzes maken, kan dit nog wel?

Alles wat ik doe, overleg ik met jou en je aanstaande. Ik maak geen keuzes voor jou! Ik leg diverse mogelijkheden voor en zal je adviseren, maar JULLIE maken alle keuzes.

Kunnen de kosten hoger uitvallen dan de pakketprijs?

Dat kan inderdaad, maar daar maken we duidelijke afspraken over. Mocht de job groter worden dan in eerste instantie gepland, dan geef ik dit aan en kunnen wij kijken hoe we in het verdere verloop invulling geven. Ik ga hier transparant mee om en zorg dat jullie niet achteraf voor verrassingen komen te staan!

Wat is het verschil tussen het pakket Weddingplanner en Weddingplanner XL?

Bij het pakket Weddingplanner XL geef je ECHT al het uitzoekwerk uit handen. Dit pakket past bij jou als je wel graag zelf de keuzes maakt, maar niet zelf iets wil onderzoeken of uitzoeken. Bij dit pakket benader ik onder andere ook de kapper/visagist en nanny voor jullie. Daarnaast zoek ik een leveranciers voor de uitnodigingen en bedankjes.

Kunnen we afspraken in de avonduren plannen?

Zeker weten! We plannen de afspraken op tijdstippen die jullie uitkomt (en mij natuurlijk ook😉).

Zijn wij zelf aanwezig bij afspraken met leveranciers (zoals locatie/dj/band/fotograaf/taart)?

Het is handig om een aantal afspraken zonder mij te doen (fotograaf en taart) en andere afspraken doen we samen of hoeven jullie niet bij te zijn. Dit bespreken wij vooraf met elkaar.

Hoe zien de contactmomenten eruit?

De contactmomenten die we inplannen kunnen live, dan wel via een call zijn.

Meer vragen?